Fysiofit 2018-04-10T20:29:25+00:00

Fysiofit

Het is inmiddels algemeen bekend dat het goed is om te bewegen. Het is niet alleen goed voor uw lichaam, maar ook voor de geest.
Door te bewegen kunt u klachten verminderen en soms ook voorkomen.
U gaat op een actieve manier om met uw klacht, en u leert meer over uw lichaam. Bijvoorbeeld waar uw grenzen liggen, maar  ook dat u zich zowel fysiek als mentaal fitter gaat voelen. U neemt het heft in eigen handen!

Bij ADFYS wordt uw trainingsprogramma op maat gemaakt, met en voor u!

De Fysiofit uren vinden plaats op bepaalde tijden in de week. Dit zijn momenten in de ochtend, middag en avond.
Op deze momenten is er altijd een fysiotherapeut aanwezig als begeleider/coach van de Fysiofit. Buiten deze uren is het niet mogelijk om te komen trainen.
(zie de bijlagen voor de trainingstijden).

Mocht u geïnteresseerd zijn in de Fysiofit dan kunt u een afspraak maken (telefonisch of via de mail) om een intake te plannen. U wordt dan ingepland bij één van onze fysiotherapeuten om samen af te stemmen wat voor u een goede manier is om te trainen. Er wordt dan samen een programma opgesteld aan de hand van een aantal fysieke tests. Dat kunnen krachttesten zijn, maar ook conditietesten. Bij de eerstvolgende trainingen wordt u steeds begeleid, tot u zelfstandig kunt trainen.

Wilt u liever even een paar keer “proeven” hoe er tijdens een Fysiofit training aan toe gaat? Dat kan!
Wij bieden u volledig vrijblijvend drie proeflessen aan, waarbij u volledige begeleiding krijgt en kunt ervaren hoe het is om bij ons te trainen.
Wij vinden het fijn als u vooraf even laat weten wanneer u een proefles zou willen volgen.

Als u eenmaal het besluit heeft genomen om bij ons te komen trainen zullen we ook het abonnement bespreken. (zie bijlagen) Vanaf dat moment zal het abonnement starten.