Judith van Arken2018-08-28T10:47:19+00:00

 

Judith van Arken

In 2003 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Direct daarna ben ik naar Brussel verhuisd om daar de studie manueel therapie te gaan doen. Na 3 jaar en mijn diploma ben ik weer terug gegaan naar de mooie stad Utrecht en daar woon ik nog steeds met veel plezier en geniet ik van de stad. Sinds maart 2012 werk ik bij ADFYS. In mijn vrije tijd tennis ik en ben graag op pad in de natuur, cafeetje in de stad, naar de film of een concert.

Ik probeer een klacht waar iemand mee komt zoveel mogelijk vanuit een breed perspectief te zien en vanuit een actieve benadering. Waarom ontstaat een gezondheidsprobleem en welke factoren spelen daarbij een rol. Dus komt iemand met schouderpijn bij mij, zal ik niet alleen naar die schouder kijken maar ook verder in de keten van beweging in het lichaam en de bezigheden in het dagelijks leven die van invloed kunnen zijn op (het ontstaan van de) klacht. Met altijd in gedachten dat een mens niet alleen bestaat uit botjes en spiertjes, maar een ingewikkeld apparaat is met een denkend hoofd erop. Er zijn vele mechanismen die een rol spelen in het ontstaan van klachten, maar ook in het vermogen om te herstellen. Dat maakt het een interessante puzzel en een uitdaging om het probleem samen met de patiënt op te lossen. Door middel van behandelingen op de bank, oefeningen en adviezen hoe met zijn of haar klachten om te gaan en ervoor te zorgen dat het probleem hopelijk niet meer terugkomt!

BIG registratie: 49060230704
AGB-code: 04106358
Overige registraties: Kwaliteitsregister KNGF 303084
Lid van: –

Werkzaam op de locatie:

Medisch Centrum Parijsch in Culemborg.