2017-11-06T12:20:07+00:00

Kelly van Leeuwen

 

Mijn naam is Kelly van Leeuwen en ik ben sinds 1 augustus 2017 werkzaam bij ADFYS als algemeen fysiotherapeut. In juni 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Per 1 september start ik met de Master Sportfysiotherapie. Ik hoop hierdoor meer inzicht te krijgen in sport-gerelateerde klachten en mensen hiermee weer op de juiste manier terug in de gewenste omgeving te krijgen.

Samen beslissen over de juiste aanpak is in mijn ogen erg belangrijk. Zodat we tot de meest optimale behandeling komen. Ik zoek graag naar een oplossing voor op de langere termijn, waardoor het klachtenpatroon doorbroken wordt. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor psychosomatiek gedaan. Hierbij heb ik geleerd hoe belangrijk het is om te kijken naar de mens als geheel, en dat we niet altijd alleen moeten focussen op een klein aspect, maar ook naar alle factoren daaromheen.

 

BIG registratie: 19923078304
AGB-code: 04243444

Werkzaam op de locaties:

De Dreven  in Culemborg.